Skip to content

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Word Backoffice Manager bij Binck!

Inspireer jouw team om het beste uit zichzelf te halen. Laat het gehele salaris administratieproces soepel verlopen en maak impact op de kwaliteit van Binck!

Backoffice Manager

Onze backoffice is verantwoordelijk voor de verloning van alle medewerkers en de facturatie van onze klanten. Met ruim 250 vakmensen aan het werk die op wekelijke basis worden verloond is de dynamiek hoog. Een goed lopend administratie proces is enorm belangrijk om onze medewerkers (vaste mensen, uitzendkrachten en ZZP'ers) en opdrachtgevers tevreden te houden, en jij draagt daar met jouw team aan bij!

Met jouw kennis en ervaring binnen de flexbranche vervul jij de teamleider rol met enthousiasme. Je kent de hoge druk van de operatie en weet door jouw kritische houding ‘in control’ te blijven en jouw omgeving beter te maken.

Jouw rol bij Binck

Als Backoffice Manager rapporteer je aan de Fiancieel directeur en zit je in het MT. Maandelijks bespreek je met het MT de voortgang en resultaten van de organisatie en de afdelingen. We werken met elkaar aan één gezamenlijk doel en hier draag jij met jouw afdelingsplan met concrete doelen aan bij. Voor 2023 zal jij dit afdelingsplan zelf gaan samenstellen aan de hand van het jaarplan en de straegie doorvertalen binnen jouw team.

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit en efficiënt van het operationele proces van de verloning. Je weet alle ins en outs over de bijbehoren wet- en regelgeving en CAO’s en neemt in leidende rol in de NEN audits en NBBU Controles.

Waarom je bij Binck wilt werken

Salaris, 25 vakantiedagen, pensioenregeling 100% betaald

Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is

Een persoonlijk opleidingsbudget voor cursussen en trainingen

Fun in de vorm van teamuitjes, gezamenlijk lunchen en vrijdagmiddagborrels

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring waarvan deels in de leidinggevende rol;

  • Je hebt kennis van de flexbranche en overziet de impact van CAO wijzigingen en de veranderingen in de wet & regelgeving.

  • Ervaring met AFAS is een sterke pré;

  • Je werkt proactief, accuraat, efficiënt en met veel energie;

  • Je bent procesmatig sterk en een verbinder, zowel binnen als buiten de organisatie;

  • Je bent minimaal voor 32 uur beschikbaar, 40 uur mag zeker ook;

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Ontmoet het backoffice team!

Jannick

Financieel Directeur

Caroline

Payroll Specialist

Chirine

Medewerker Backoffice

Pravita

Support Medewerker Backoffice

Wat vindt jouw collega teamleider Pien?

“Bij Binck zijn we een hecht team waar je vanaf de eerste werkdag gelijk bij hoort. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid. Het bedrijf groeit sterk en dat is een ambitieuze flow waar je in mee moet bewegen. Dit is precies wat mijn werk Binck zo leuk maakt.”



Pien Teamleider Marketing & Communicatie

Meer weten over werken bij Binck?

Eveline helpt je graag verder.

06 24 14 90 76 eveline@binckwerk.nl

Wij zijn Binck

Binck is hét bureau voor aanpakkers, we gaan verder dan andere bureaus en stimuleren onze mensen en opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, continu om grenzen te verleggen. We zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

We zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en loopbaan We geven je de ruimte om uit te zoeken waar jij echt blij van wordt We zijn een betrouwbare werkgever waar je voor de volle 100% op kan vertrouwen

Het is ons doel om jou een fijne werkplek te geven en je de mogelijkheid te bieden deel te worden van iets waar je trots op kan zijn.



Lees meer