Overslaan naar content

Toe aan wat anders en zin in een leuke baan? Bij Binck kan je nu direct starten, ook als je nog geen ervaring hebt. Bouw samen met ons aan jouw carrière!

Presteer jij het beste onder enige tijdsdruk? Heb je graag persoonlijk contact en wil je bouwen aan je nieuwe carrière? Dan is werken als planner of recruiter bij Binck echt wat voor jou! Nog geen ervaring? Geen probleem wij leiden je op!

Verder bieden wij jou doorgroeimogelijkheden, persoonlijk opleidingsbudget en een telefoon van de zaak, klinkt goed toch? Tel daar een mooi kantoor, gezellige personeelsuitjes en een leuk team bij op en je hebt de ideale baan!

Interesse? Meld je aan!Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand die klikt met het team en past bij een ondernemende en snelgroeiende organisatie. Jouw inzet, skills en werkmentaliteit vinden wij daarom belangrijker dan diploma’s of ervaring binnen de functie.Wat ga je doen?

We kijken eerst waar jouw talenten liggen en wat je zelf belangrijk vindt in een baan. We bespreken je wensen en kwaliteiten en kijken welke functie het beste bij je past. Als startent talent ga je aan het werk als recuiter of planner. Beide zijn leuke uitdagende banen waarbij je ook zonder ervaring kan starten.

Werken als planner Als planner kom je te werken in team Planning. Dit is een gezellig goed op elkaar ingespeeld team. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele personele planning van onze verkeersregelaars in het veld. Jij bent verantwoordelijk voor het vinden van de juiste match en houd rekening met een optimale vervoersplanning. Als planner ben je het gezicht van Binck en heb je veel contact met zowel klanten als medewerkers.

Werken als planner

Werken als Corporate Recruiter Als recruitment team zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele werving van verkeersregelaars, van telefonische screening tot interviews op kantoor. Als recruiter is geend ag hetzelfde. Jij krijgt geheel de vrijheid om te ontdekken welke recruitment kanalen voor jou succesvol zijn. Ben je een kei in online werven of vind jij het leuk om te werven op netwerkevents en via de gemeentes, dan kan dat.Werken als recruiter

Wat kan je verwachten van Binck?

Salaris

€2100 - €2900 per maand 25 vakantiedagen 100% pensioenregeling

Leuk team

Een gezellig en betrokken team, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is

Ontwikkeling

Een persoonlijk opleidingsbudget voor cursussen en trainingen

Fun

Teamuitjes, concerten, sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels

Ontmoet het team

“Samenwerken en plezier hebben is voor ons heel belangrijk. We werken keihard om de planning aan het einde van de dag te dichten, maar dat doen we wel op een gezellige manier. Dat past ook echt binnen de Binck-cultuur: ik kan me niet voorstellen dat het ergens anders op kantoor zo leuk is als hier.”Michelle, Teamleider Planning

Meer weten over werken bij Binck?

Neem dan contact op met Danique.

070 383 35 95 danique@binckwerk.nl

Wij zijn Binck

Binck is hét bureau voor aanpakkers, we gaan verder dan andere bureaus en stimuleren onze mensen en opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, continu om grenzen te verleggen. We zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

We zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en loopbaan We geven je de ruimte om uit te zoeken waar jij echt blij van wordt We zijn een betrouwbare werkgever waar je voor de volle 100% op kan vertrouwen

Het is ons doel om jou een fijne werkplek te geven en je de mogelijkheid te bieden deel te worden van iets waar je trots op kan zijn.Lees meer