Skip to content

Commercieel Medewerker Binnendienst Bouw

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland€ 2.100 - € 2.900 per maandKantoor

Functieomschrijving

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Bouw

Ben jij sociaal vaardig en graag in contact met klanten? Werk je gestructureerd en stel je hoge eisen aan kwaliteit? En wil je bijdragen aan de groei van Binck Bouw? Ga dan aan het werk als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Binck.


Jouw baan als Commercieel Medewerker Binnendienst Bouw

Team Bouw bestaat bij Binck uit een Business Unit Manager en 1 Accountmanager. Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst, zodat we nog sterker kunnen worden. Aanvraag en werving is op de afdeling bouw nauw met elkaar verbonden, waardoor jullie als team intensief met elkaar samenwerken.

Binck Bouw levert personeel aan opdrachtgevers in de bouw. We ontzorgen onze klanten en zorgen dat het werk altijd door kan gaan. Jullie team is verantwoordelijk voor de hele afdeling bouw binnen Binck. Van acquisitie van nieuwe klanten, klantbeheer van bestaande klanten tot het werven van vakmensen.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van binnendienst taken van de afdeling Bouw. Je houdt je bezig met planning, administratieve ondersteuning en recruitment werkzaamheden.

Planning: Jij draagt zorg over de personeelsplanning van de bouw. Je zorgt dat alle aanvragen van de klant en informatie van de opdrachten worden ingevoerd in ons administratie- en plansysteem. Verder zorg je dat alle medewerkers worden ingepland en de bijbehorende werkinstructies ontvangen. In samenwerking met de afdeling planning voer je controles uit op de verkoopeisen en continuïteit van de opdracht.


Administratie: Je bent de administratieve ondersteuning voor team bouw. Je ondersteunt de accountmanager met het opmaken van offertes en klantovereenkomsten, met opstellen van contracten en in de gaten houden van aflopende contracten. Verder zorg je voor het verwerken van werkbonnen van medewerkers en houd je controle op de gewerkte uren en eventuele afwijkingen.


Recruitment: Op basis van een duidelijk briefing kan jij een CV selectie maken en telefonische interviews inplannen voor de accountmanager. Op basis van zijn feedback plan jij de volgende fase in, het gesprek op kantoor. Komt de sollicitant door de gehele selectie dan vervul jij de administratieve rol in het opmaken en ondertekenen van de arbeidsovereenkomst en het compleet maken van het personeelsdossier.


Medewerker Verkoop Binnendienst


Vereisten

Wie zoekt Binck?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding in een commerciële richting.
 • Je hebt ervaring met klantcontact en bent sociaal en communicatief vaardig.
 • Je bent kwaliteitsgericht; stelt hogen eisen aan kwaliteit en streeft naar het verbeteren van diensten en prestaties.
 • Je bent een planner en gaat gestructureerd en geordend te werk.
 • Je denkt in oplossingen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kan je van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie.
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team van collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is.
 • Een omgeving waar eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën worden gewaardeerd.
 • Een pensioenregeling 100% betaald door werkgever.
 • Fun in de vorm van teamuitjes, concerten, sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels.
 • Opleidingsmogelijkheden en voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling.
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.100 - € 2.900 per maand
Kantoor

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.100 - € 2.900 per maand
Kantoor