Skip to content

HR Manager

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagKantoor

Functieomschrijving

Vacature HR Manager - met ondernemend DNA!

Deel jij onze missie dat iedereen waardevol werk verdient? Geloof jij in ieders talent en dat een omgeving met voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling bijdraagt aan de relatie tussen werkgever en werknemer? Wij zijn op zoek naar een HR Manager met oog voor mens en proces.


Jouw baan bij Binck als HR Manager

In deze rol krijg jij de vrijheid om je eigen team op te zetten. Je team zal bestaan uit een HR Assistent (actuele vacature) en de Corporate Recruiter (nu interim vervuld). Je zoekt de samenwerking op met onze teamleiders van kantoor en teamleiders in het verkeer, die ieder zo een 40 Verkeersregelaars in hun team hebben.


Als HR Manager binnen Binck vervul je een tactisch strategische rol in de organisatie. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de gehele HR-cyclus van onze vakmensen in het Verkeer & de Bouw en ons kantoorpersoneel. Vanuit jouw visie, die je toetst en aanscherpt met onze directie, zet jij HR op de kaart en boekt zichtbaar resultaat op de employer journey van onze mensen. Jaarlijks evalueer jij het HR- beleid, je stelt bij daar waar nodig, ontwikkelt en implementeert.

HR Manager


In- door en uitstroom: Samen met onze Recruiter speel je een rol in het selecteren van de juiste kandidaten voor onze organisatie en bewaak je het onboardingsproces. Wij geloven bij Binck in ieders talent en gaan voor de beste kwaliteit en prestaties van onze medewerkers. Wij zien ontwikkeling als ieders eigen verantwoordelijk en geven de ruimte aan onze medewerkers hun ambities uit te spreken. Van uit jouw HR-rol faciliteer je onze teamleiders met de juiste (HR)tools, (verplichte) bijscholing en/of trainingen om een versnelling aan te brengen in de ontwikkeling van zichzelf en hun team; zowel professioneel en op persoonlijk vlak. Warm verwelkomen is minstens zo belangrijk als goed uitzwaaien. Vanuit deze gedachten zorg jij, bij een einde dienstverband, voor een goede offboarding.

Operatie: Vanuit jouw visie op het HR-vlak, ben jij overtuigd dat een transparant HR-beleid en een zorgvuldige (personeels-)administratie de basis vormt voor een betrouwbare werkgeversrelatie. Je adviseert gevraagd en ongevraagd teamleiders, leidinggevenden en MT op het gebied van personeelszaken en in te zetten HR-instrumenten. Je stuurt onze HR Assistent aan en neemt de verantwoordelijkheid voor up-to-date personeelsdossiers, arbeidscontracten, een strakke monitoring van proeftijden en contractverlengingen en de salarismutaties. Je houdt controle op de procedures rondom verlof, ziekte en ontslag.

Wat kan je van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie.
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is.
 • Een omgeving waarin eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën gewaardeerd worden.
 • Elke dag een gezellige lunch met collega’s.
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, telefoon van de zaak en een opleidingsbudget.
 • Een pensioenregeling, 100% betaald door werkgever.
 • Fun in de vorm van teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.

Vereisten

Wie zoekt Binck?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM.
 • Je hebt kennis van de Nederlandse arbeidswetgeving of weet de weg deze kennis snel eigen te maken.
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in de HR, waarvan in ieder geval 2 jaar op tactisch/strategisch niveau.
 • Je bent accuraat, resultaat- en mensgericht.
 • Je bent een teamplayer: met elkaar verlies je het belang van klanten en collega’s nooit uit het oog.
 • Kennis van de systemen Recruitee en AFAS zijn een pré.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en woont in de omgeving Den Haag.
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
Kantoor

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
Kantoor