Skip to content

Marketeer

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland€ 2.500 - € 3.800Kantoor

Functieomschrijving

Vacature Marketeer

Als Marketeer sta je in het hart van de organisatie en maak je met jouw collega's impact op de Customer Journey van Binck. Hoewel de dynamiek binnen Bouw en Verkeer totaal verschillend is, is één ding zeker; met de kwaliteit en de snelheid op marketing stormen wij op onze ambitie af.

Jouw baan bij Binck

Binck Verkeer adviseert haar klanten over mobiliteit en verkeer rondom hun evenementen en infra-projecten. We ontzorgen onze klanten: met de inzet van onze Verkeersregelaars zorgen wij voor de verkeersveiligheid op straat. Met meer dan 200 verkeersregelaars in dienst zijn wij een grote speler op de markt. Onze klanten zitten door heel Nederland maar met name in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.


In ons commerciële team ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het uitbreiden van onze opdrachtgevers in de Verkeer & Bouw branche: Snel schakelen, uitdagende planningen en een snel veranderende omgeving zijn typerend voor deze branche. Gelukkig komt steeds meer het besef dat een goede samenwerking met betrokken en betrouwbare leveranciers hieraan bijdraagt, en dat is precies de belofte van Binck!


Je rapporteert aan onze Commercieel Directeur en hebt een plek in het middle management. Van jou wordt op tactisch niveau een bijdrage verwacht en dat je de strategie vanuit het MT weet door te vertalen binnen jouw verantwoordelijkheid. Binnen Binck krijg jij de vrijheid zelf de regie te pakken. In 2023 zal je het bestaande marketing plan met concrete instroomdoelstellingen naleven. In 2024 is het jouw eigen plan aansluitend op de organisatie doelstellingen.


Direct bij aanvang ga je aan de slag met het opbouwen en beheren van de outbound marketing van onze klantenportefeuille. Een uitdagende en diverse portefeuille van wegenbouwers, evenementenmakers en gemeenten. Je bent daarbij afwisselend bezig met new business en relatiebeheer. 

Als marketeer is het jouw verantwoordelijkheid om de online marketing zo goed mogelijk neer te zetten, zodat de naamsbekendheid wordt vergroot. Je volgt de ontwikkelingen in het afzetgebied en zoekt actief naar nieuwe kansen om de omzet te verhogen en nieuwe B2B proposities te ontwikkelen. Met als doel om de regio uit te breiden door middel van groeimarketing. 


Bij Binck besteden we veel aandacht aan onze online zichtbaarheid en zijn we actief op verschillende kanalen. Aan de ene kant om onze naamsbekendheid te vergroten en nieuwe medewerkers en opdrachtgevers aan te trekken. Aan de andere kant om onze bestaande volgers geïnteresseerd te houden. Je hebt de drive om elke dag een stukje beter te willen worden, vanuit dit perspectief ben je kritisch op je eigen presteren en breng je uitdagende cases ter sprake in jouw team.  Creativiteit is typerend voor jou, je bent scherp op de kansen die jij ziet in de Social Media markt, waardoor jij Binck onderscheidend maakt. 

Vereisten

Wie zoekt Binck

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een marketing gerelateerde richting, zoals marketing management, commerciële economie, marketing & communicatie.
 • Je hebt ervaring met het opzetten van marketingstrategieën en hierover advies uit te brengen.
 • Je hebt ervaring met content & creatie.
 • Je hebt kennis van relevante programmatuur (bijvoorbeeld Google Analytics).
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, fulltime mag ook!

Wat kan je van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie.
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is.
 • Een omgeving waarin eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën gewaardeerd worden.
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, en een jaarlijks opleidingsbudget.
 • Een pensioenregeling, 100% betaald door werkgever.
 • Fun in de vorm van teamuitjes, bootcamps, BBQ’s, dagelijkse gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrels.
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.800
Kantoor

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.800
Kantoor