Skip to content

Planner

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland€ 2.250 - € 3.000 per maandKantoor

Functieomschrijving

Vacature planner

Krijg jij energie van het puzzelen aan een planning? Kom jij het beste tot je recht wanneer je onder enige tijdsdruk staat? En deel jij onze missie dat iedereen waardevol werk verdient? Dan is de rol van planner iets voor jou.


Jouw baan als planner bij Binck

Binck Verkeer adviseert haar klanten over mobiliteit en verkeer rondom hun evenementen en infra-projecten. We ontzorgen onze klanten: met de inzet van onze Verkeersregelaars zorgen wij voor de verkeersveiligheid op straat. Met meer dan 200 verkeersregelaars in dienst zijn wij een grote speler op de markt. Onze klanten zitten door heel Nederland maar met name in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.


Team Planning binnen Binck bestaat uit 3 Planners en een Teamleider Planning. Een goed op elkaar ingespeeld team, met een gezonde werklust en bovenal een fijne sfeer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele personeels planning van onze werknemers in het veld. De opdracht van de klant is daarin leidend, jij bent verantwoordelijk voor het vinden van de juiste match en houdt rekening met een optimale vervoersplanning.


Hoe ziet jouw dag als Planner eruit?

Daar kunnen wij geen passend antwoord op geven, elke dag zit vol verrassingen en dat maakt het werk leuk!  Met name in de ochtend werk je in de volle hectiek van spoedaanvragen, ziekmeldingen of mensen die te laat zijn. Los daarvan komen er geregeld nieuwe opdrachten binnen via je collega binnendienst, maar ook rechtstreeks vanuit onze klanten. Je neemt de opdracht aan, verwerkt deze in het plansysteem en zorgt voor de invulling. 

Ook gebeurt dit wel eens aan het einde van de dag. Met het team zorgen we er voor dat geen uitdaging te veel is voor ons.


Omdat Binck werkt met een vaste pool van werknemers, bouw je met een oprechte interesse in no time een relatie met onze mensen op. Je bent voor velen het gezicht binnen Binck. 

Ook zal je teleurstellingen moeten managen. Je hebt namelijk met een uitdagende doelgroep te maken, maar jij weet ze te motiveren en enthousiasmeren. Jij spreekt de taal van de verkeersregelaars. 


Los van het plannen en organiseren kent de functie een administratieve kant: het maken van rapportages betreffende inzet en inhuurpartijen, afspraakbevestigingen naar de werknemers en de verwerking in het plansysteem.

Vereisten

Wie zoekt Binck?

 • Werkervaring in een omgeving waarin snel schakelen van je verwacht werd is een pré
 • Je bent stressbestendig, sterker nog onder (werk)druk kom jij goed tot je recht
 • Je hebt een servicegerichte werkhouding met een kritische blik en oog voor detail
 • Je maakt nieuw systemen snel eigen, heb je al eens gewerkt met Poolmanager, dan heb je een streepje voor
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar en je bent flexibel om met een piketrooster te werken waarin 1x in de maand een weekend op je inzet gerekend wordt.

Wat kan je van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is
 • Een omgeving waarin eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën gewaardeerd worden
 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen, laptop van de zaak en een jaarlijks opleidingsbudget
 • Een pensioenregeling, 100% betaald door werkgever
 • Fun in de vorm van teamuitjes, bootcamps, BBQ’s, dagelijkse gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrels.
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.250 - € 3.000 per maand
Kantoor

of

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.250 - € 3.000 per maand
Kantoor