Skip to content

Senior Payroll Specialist - Backoffice

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagKantoor

Functieomschrijving

Vacature Senior Payroll Specialist - Backoffice

Per dag werken er ruim 250 mensen voor Binck in het verkeer en in de bouw. Hun inzet wordt op wekelijkse basis beloond. Een essentieel proces voor een tevreden medewerker en klant, en daar draag jij aan bij! Jouw drive om wat je doet, goed te doen en het verschil te maken in een foutloze salarisverwerking zorgt voor een soepel proces en groei van ons Backoffice team.

Vacature Senior Payroll Specialist


Jouw baan bij Binck

Het Backoffice team bestaat uit 3 medewerkers en een teamleider. Met jouw komst groeit het team in omvang en professionaliteit. Het team is verantwoordelijk voor de verloning van onze vakmensen, en de financiële administratie. Sinds januari is de overstap gemaakt naar AFAS, een software systeem met veel kansen. AFAS Profit kent voor jou geen geheimen, jouw software kennis kan onze groeiambitie een versnelling geven.


De wekelijkse verloning is een behoorlijke klus. Jouw bijdrage op een correcte verwerking en documentatie groot is. Je verzamelt en registreert alle relevante informatie rondom de loonbetalingen. Je werkt secuur en begrijpt exact wat je doet. Jij bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers en klanten. Jouw doortastendheid zorgt ervoor dat je de vraag snel eigen maakt en met je gevoel voor service en je heldere manier van communiceren maak jij impact op de tevredenheid van onze klanten en medewerkers.


Naast je dagelijkse werk op de Backoffice houd jij de relevante CAO’s in de gaten en volg je de actualiteiten binnen de (flex)branche. Je wilt oprecht weten hoe zaken in elkaar steken en maakt de vertaalslag naar jouw dagelijkse werk. Doordat je graag slim en efficiënt werkt, laat je jouw suggesties om als team en organisatie te groeien horen.


Van een Senior verwachten wij een stapje extra. Na je inwerkperiode de lead kan nemen in het verdelen van de werkvoorraad, het in de gaten houden van deadlines en belangrijke onderwerpen als CAO veranderingen, feestdagentoeslagen en reserveringen. En in de toekomst, in het inwerken van nieuwe collega’s. Je hebt een signalerende rol richting de Financieel Directeur.

Vereisten

Wie zoekt BINCK?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal één eerste werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol.
 • Heb je ervaring met AFAS dan heb je een streepje voor, zo niet, dan maken we je graag in een razendsnel tempo wegwijs!
 • Je doet je werk graag goed, en als je het idee hebt dat het beter kan dan laat jij je horen.
 • Je bent stressbestendig en in staat meerdere ballen in de luncht te houden.
 • Je kunt helder communiceren; met klant, leverancier en medewerker.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, fulltime mag ook!


Wat kan je van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie.
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is.
 • Een omgeving waarin eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën gewaardeerd worden.
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, en een jaarlijks opleidingsbudget.
 • Een pensioenregeling, 100% betaald door werkgever.
 • Fun in de vorm van teamuitjes, gezamenlijk lunchen en vrijdagmiddagborrels.
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
Kantoor

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
Kantoor