Skip to content

Stage Facility Management

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagKantoor

Functieomschrijving

Stage Facility Management

Ben jij HBO student en zoek je een stage waar je de vrijheid krijgt om je studie Facility Management toe te passen in de praktijk? Krijg jij energie van een commerciële organisatie met een duidelijk groeiambitie en de wil om elke dag een stukje beter te worden? Wij zijn op zoek naar een stagiaire!


Jouw stage Facility Management 

Als stagiaire Facility Management ga je aan de slag om samen met je directe collega voor een optimale werkomgeving te zorgen. Jij bent het gezicht van onze organisatie, je ontvangt relaties, potentiële klanten en sollicitanten, en zorgt dat ze zich welkom voelen. Jij verrast je omgeving met je positieve benadering en inlevingsvermogen. Tijdens jouw stage leer je dan ook alles in de praktijk over hospitality richting collega’s, klanten en onze mensen.

Samen met onze Office Manager span jij je in om zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. In je stage geven we jou de kans om een breed pakket aan werkzaamheden uit te voeren en jezelf hierin te ontwikkelen. Zo bied je onze Office Manager ondersteuning, bij de dagelijkse gang van zaken en projecten; hierbij moet je denken aan het inrichten van werkplekken, ondersteunen bij het wagenpark en het ouderhoud van ons hoofdkantoor in Den Haag en vestiging Amsterdam.

Met de zomervakantie op komst is er de kans direct te starten als werkstudent voor de aanvang van je stageperiode. Wij dragen graag bij aan jouw ontwikkeling waar inhoud en plezier centraal staan.

Kortom een stage waarin je alle ins and outs kan leren aangaande de frontoffice, office management en voorraadbeheer.


Wat kan je van Binck verwachten?

  • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie
  • Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is
  • Een goede stage vergoeding van 350 euro per maand, start je als werkstudent dan maken we uiteraard goede afspraken over jouw uurloon
  • Fun in de vorm van (buitenlandse) teamuitjes, concerten, sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels

Vereisten

Wie zoekt Binck?

  • Je hebt studenten aan de opleiding Facility Management
  • Je haalt duidelijk plezier uit het leveren van service
  • Regelen en organiseren zit in jouw DNA
  • Je bent een teamplayer: met elkaar verlies je het belang van klanten en collega’s nooit uit het oog
  • Je bent op zoek naar een stage en/of bijbaan