Skip to content

Teamleider Recruitment

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagKantoor

Functieomschrijving

Vacature Teamleider Recruitment

Als Teamleider Recruitment sta je in het hart van de organisatie en maak je met jouw recruitment team impact op de groei van Binck. Hoewel de dynamiek binnen Bouw en Verkeer totaal verschillend is, is één ding zeker; met de kwaliteit en de snelheid op recruitment stormen wij op onze ambitie af.

Jouw baan bij Binck

Je hebt een bewezen track record binnen het recruitment, vanuit jouw kennis en ervaring, maar nog meer vanuit jouw persoonlijke visie, weet jij jouw team te inspireren en te motiveren om zich te ontwikkelen tot recruitment specialisten. Je weet wat in deze krappe arbeidsmarkt succesvol is, maar ontdekt ook graag nieuwe recruitmentkanalen!

Jouw team bestaat uit 2 Recruiters met een hoop potentie en een Recruitment Assistent. Je team is in ontwikkeling en groeit idealiter dit kwartaal nog naar 4 Recruiters. Je opereert grotendeels vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag, maar reist zeker op wekelijkse basis naar Amsterdam, want jouw team zit verspreid, gezien we de lokale markt bedienen.

Je rapporteert aan onze Commercieel Directeur en hebt een plek in het middle management. Van jou wordt op tactisch niveau een bijdrage verwacht en dat je de strategie vanuit het MT weet door te vertalen binnen jouw team. Binnen Binck krijg jij de vrijheid zelf de regie te pakken. In 2022 zal je het bestaande recruitment plan met concrete instroomdoelstellingen naleven. In 2023 is het jouw eigen plan aansluitend op de organisatie doelstellingen.


Teamleider Recruitment


Om je een goed beeld te schetsen nemen we je mee in de rol van recruitment binnen Binck:

 1. Het interesseren en werven van onze vakmensen (o.a. Bouwopruimers, Bouwplaatsmedewerkers, Timmermannen, Verkeersregelaars in opleiding en gecertificeerde Verkeersregelaars).
 2. De selectie, wij willen onze mensen echt leren kennen, we spreken al onze mensen persoonlijk om een goed beeld te vromen. Mentaliteit is voor ons het belangrijkste, we zijn bereid onze mensen zelf op te leiden.
 3. Onboarding; Het recruitment team zorgt voor een zachte landing van onze nieuwe vakmensen: van het tekenen van de arbeidsovereenkomst tot het vormen van een compleet personeelsdossier bij start. Van het wegwijs maken binnen de organisatie: een warme overdracht aan zijn/haar leidinggevende en de Planning.

Vereisten

Wie zoekt Binck

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, de richting is voor ons niet van belang.
 • Je hebt een heldere visie op recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en onboarding.
 • Je bent creatief in je recruitment aanpak en houdt de ontwikkeling in je vak bij.
 • Je bent een energieke leider: een verbinder en winnaar.
 • Je hebt ervaring in het motiveren, het behouden en het laten groeien van een team.
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, fulltime mag ook!

Wat kan je van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie.
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is.
 • Een omgeving waarin eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën gewaardeerd worden.
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, en een jaarlijks opleidingsbudget.
 • Een pensioenregeling, 100% betaald door werkgever.
 • Fun in de vorm van teamuitjes, gezamenlijk lunchen en vrijdagmiddagborrels.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar