Skip to content

Teammanager Operationeel

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland€ 3.000 - € 4.000 per maandKantoor

Functieomschrijving

Vacature Teammanager Operationeel

Zet jij jouw leiderschap en communicatie skills graag in om het optimale uit de dag te halen? Ben jij die enthousiaste coach met lef een team aanstuurt en daarbij kwaliteit en veiligheid niet uit het oog verliest? Geloof jij in ieders talent en dat een omgeving met voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling bijdraagt aan de relatie tussen werkgever en werknemer? Lees dan verder of de functie van Teammanager Operationeel wat voor jou is!

Jouw werk als Teammanager Operationeel

Binck Verkeer adviseert haar klanten over mobiliteit en verkeer rondom hun evenementen en infra-projecten. We ontzorgen onze klanten: met de inzet van onze Verkeersregelaars zorgen wij voor de verkeersveiligheid op straat. Met meer dan 200 verkeersregelaars in dienst zijn wij een grote speler op de markt. Onze klanten zitten door heel Nederland maar met name in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Als Teammanager Operationeel ben je verantwoordelijk voor het coachen van verkeersregelaars. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor medewerkers, projectbegeleiders en projectmanagers voor alle lopende zaken rond HR.
Je weet je team te enthousiasmeren en in beweging te krijgen, maar dit heeft ook zijn uitdagingen. Hier hoort ook aanspreken, verbeteren en waarschuwen bij. Het is jouw oprechte interesse en gunfactor, in combinatie met jouw heldere en transparante manier van communiceren, welke bijdragen aan jouw succes.


Je bent betrokken vanaf instroom tot doorstroom en uitstroom. Je neemt de verantwoordelijkheid voor up-to-date personeelsdossiers, organiseren van trainingen en ontwikkelingsgesprekken. Je werkt accuraat en nauwkeurig met betrekking tot een strakke monitoring van proeftijden, contractverlengingen en mutaties. Met betrekking tot de uitstroom verzorg jij de juiste administratieve afhandeling en voer je in sommige gevallen exit gesprekken.


Alles aangaande verzuim pak jij adequaat op: van het afhandelen van administratieve procedures met betrekking tot verzuim in het personeelssysteem en UWV-portaal tot het uitvoeren van de wekelijkse controle en het opmaken van de periodieke rapportages. Jouw doel is om samen met HR het verzuim te verminderen en iedereen gelukkig op werk te zien! 

HR Assistent


Wat kan je van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie.
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team van collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is.
 • Een omgeving waar eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën worden gewaardeerd.
 • Een pensioenregeling 100% betaald door werkgever.
 • Fun in de vorm van teamuitjes, bootcamps, BBQ’s, dagelijkse gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrels.
 • Opleidingsmogelijkheden en voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling.

Vereisten

Wie zoekt Binck?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, met voorkeur HRM/personeels- en arbeid.
 • Je hebt affiniteit met Verkeersveiligheid, infra en/of evenementen.
 • Je bent een energieke leider: Je gaat een stap verder, je bent in staat teamleden te enthousiasmeren en in beweging te krijgen.
 • Je handelt van nature integer en kwaliteitsgericht.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en in het bezit van een rijbewijs.
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maand
Kantoor

of

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maand
Kantoor