Overslaan naar content

Op zoek naar een leuke vaste baan? Leg jij gemakkelijk contact? En zie jij het als een uitdaging om mensen te helpen met het vinden van een passende baan? Ga aan het werk als recruiter bij Binck!

Jouw werk als Recruiter

Jij bent samen met jouw recruitmentteam verantwoordelijk voor de instroom van onze vakmensen. Jouw focus ligt op vinden van de juiste match. Wanneer je de juiste kandidaat gevonden hebt is het aan jou om de verbinding op te zoeken.

Naast het actief werven beoordeel je de kandidaten. Je coördineert het gehele proces van telefonische screening, het voeren van kennismakingsgesprekken en een getekend contract. Na de eerste werkdag zit jouw contact erop en draag je de kandidaat over aan de projectleiders.

Ontmoet jouw team!

Eveline

Teamleider Recruitment

Mitchell

Recruiter

Jeromy

Recruiter

Denise

Recruiter

Sarah

Recruitment Support

Celine

Recruitment Support

Hoe ziet jou dag als Recruiter eruit?

Als Recruiter is elke dag anders en dat maakt het werk leuk! Wat we wel kunnen zeggen is dat je aan de slag gaat in één van onze branches: Bouw of Verkeer. Binnen elke branche hebben we een aantal functies waar we doorlopend voor werven. Dat maakt dat je een pool kan opbouwen door voor de vraag uit te werven. Je werkt nauw samen met een van onze accountmanagers. Met elkaar brengen jullie de vraag van de klant en de best passende kandidaat samen. En dat is exact waar je het voor doet, het vinden van de beste match!

Jij krijgt geheel de vrijheid om te ontdekken welke recruitment kanalen voor jou succesvol zijn. Ben je een kei in online werven en het speuren in CV databases dan kan je alle kanten op. Vind jij het leuk om ook offline te werven op netwerkevents en via de gemeentes, dan kan dat. Wij dagen jou graag uit om nieuwe kanalen te ontdekken

Waarom je als recruiter bij Binck wilt werken

Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie

Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is

Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, telefoon van de zaak en een opleidingsbudget

Fun in de vorm van (buitenlandse) teamuitjes, concerten, sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels

Meer weten over werken bij Binck?

Eveline helpt je graag verder.

06 24 14 90 76 eveline@binckwerk.nl

Wij zijn Binck

Binck is hét bureau voor aanpakkers, we gaan verder dan andere bureaus en stimuleren onze mensen en opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, continu om grenzen te verleggen. We zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

We zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en loopbaan We geven je de ruimte om uit te zoeken waar jij echt blij van wordt We zijn een betrouwbare werkgever waar je voor de volle 100% op kan vertrouwen

Het is ons doel om jou een fijne werkplek te geven en je de mogelijkheid te bieden deel te worden van iets waar je trots op kan zijn.Lees meer