Skip to content

Ben jij klaar voor de volgende stap in je recruitment carrière? Word Teamleider Recruitment bij Binck!

Inspireer en motiveer jouw team om zich te ontwikkelen tot echte professionals, met elkaar de beste resultaten te halen en impact te maken op de groei van Binck.

Teamleider Recruitment

Met onze enthousiaste groeiambitie en enorme snelheid op recruitment stormen wij op ons doel af. Met jouw leidinggevende skills en ervaring binnen de recruitmentbranche weet jij jouw team hierin mee te nemen, te motiveren en scherp te houden. Jij weet wat in een krappe arbeidsmarkt succesvol is, maar durft ook te experimenteren met de inzet van nieuwe recruitmentkanalen.

Met jouw team haal je de beste resultaten en zorg je dat iedereen werk vindt wat bij hem of haar past. Dat is waar we het voor doen!

Jouw rol als Teamleider Recruitment

Jouw team vormt samen met de sales- en marketingteam het commerciële team binnen Binck en jullie werken nauw met elkaar samen. Je rapporteert aan de commercieël directeur en hebt een plek in het MT. Maandelijks komen jullie bijeen om de voortgang en resultaten te bespreken. Met elkaar werken we aan één gezamenlijk doel en draag jij hier met jouw afdelingsplan met concrete instroomsdoelen aan bij. Voor 2023 zal jij dit afdelingsplan zelf gaan samenstellen aan de hand van het jaarplan en ben je verantwoordelijk om dit door te vertalen binnen jouw team. 

Waarom je bij Binck wilt werken

Salaris, 25 vakantiedagen, pensioenregeling 100% betaald

Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is

Een persoonlijk opleidingsbudget voor cursussen en trainingen

Fun in de vorm van teamuitjes, gezamenlijk lunchen en vrijdagmiddagborrels

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, de richting is voor ons niet van belang.

  • Je hebt een heldere visie op recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en onboarding.

  • Je bent creatief in je recruitment aanpak en houdt de ontwikkeling in je vak bij.

  • Je bent een energieke leider: een verbinder en winnaar.

  • Je hebt ervaring in het motiveren, het behouden en het laten groeien van een team.

  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, fulltime mag ook!

Ontmoet het recruitment team!

Het recuitment team bestaat uit 3 recruiters. Ze zijn ieder verantwoordelijk voor een eigen branche en bijhorende vacatures. Het team wordt ondersteunt door een Support Medewerker die helpt met alle adminstratieve zaken die aan het recruitment proces zijn verbonden. Voor het verwerken van de leads uit de volume recruitment campagnes worden de recuiters geholpen door 2 werkstudenten.

Wat vindt jouw collega teamleider Michelle?

“Samenwerken en plezier hebben is voor ons heel belangrijk. We werken keihard om de planning aan het einde van de dag te dichten, maar dat doen we wel op een gezellige manier. Dat past ook echt binnen de Binck-cultuur: ik kan me niet voorstellen dat het ergens anders intern zo leuk is als hier.”

Michelle Teamleider Planning

Meer weten over werken bij Binck?

Eveline helpt je graag verder.

06 24 14 90 76 eveline@binckwerk.nl

Wij zijn Binck

Binck is hét bureau voor aanpakkers, we gaan verder dan andere bureaus en stimuleren onze mensen en opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, continu om grenzen te verleggen. We zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

We zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en loopbaan We geven je de ruimte om uit te zoeken waar jij echt blij van wordt We zijn een betrouwbare werkgever waar je voor de volle 100% op kan vertrouwen

Het is ons doel om jou een fijne werkplek te geven en je de mogelijkheid te bieden deel te worden van iets waar je trots op kan zijn.Lees meer