Skip to content

Gecertificeerde Verkeersregelaar

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, TilburgVerkeer

Functieomschrijving

Vacature verkeersregelaar

Veel buiten zijn, zelf je uren bepalen en werken in een blij en betrokken team! Ter uitbereiding van ons team zijn wij op zoek naar gecertificeerde verkeersregelaars!


Wat kan jij als verkeersregelaar verwachten van Binck?

 • Een werkgever die het belangrijk vindt dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat
 • Afwisselend werk op verkeerspunten of bouwprojecten bij jou in de buurt
 • Wekelijks uitbetaald
 • Een kilometervergoeding bij gebruik van eigen auto of 100% OV-kostenvergoeding
 • Een vaste contactpersoon; jouw teamleider vanuit Binck begeleidt jou
 • Mogelijkheid om certificaten te behalen om jezelf verder te ontwikkelenHoe ziet jouw werk als verkeersregelaar eruit?

Gezien jouw ervaring als verkeersregelaar hoeven wij jou vast niet meer te vertellen wat het werk precies inhoudt. Dat weet jij als geen ander! Maar hoe ziet jouw werkdag er bij Binck uit? 

Jouw werk wordt bepaald door de locatie, de drukte van het verkeer en het weer. Dat is precies waarom jij kiest voor dit vak, geen dag is hetzelfde. Hoe jouw dag eruit ziet, weet je vaak pas kort van te voren. Dat is precies waarom jij kiest voor dit vak, geen dag is hetzelfde.

Onze planners zorgen dat ze jou goed kennen, ze weten precies wat je kan en waar we je voor mogen inzetten. Houd je van afwisseling, dan maak je ons echt blij! De ene dag sta jij op een druk kruispunt foutloos het verkeer te regelen, de ander dag borg jij de veiligheid op een bouwterrein. Daarnaast kijk ook jij uit naar de versoepeling van de COVID-19 maatregelen, want van het verkeer regelen bij een voetbalwedstrijd of groot event gaat jouw hart sneller kloppen!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent bevoegd verkeersregelaar en in het bezit van een aanstellingpas
 • Je bent betrouwbaar en goed in wat je doet
 • Je bent bekend met de afwisselende werkzaamheden als verkeersregelaar, deze dynamiek past jou goed
 • Je bent flexibel inzetbaar het liefst draai je fulltime werkweken, maar al vanaf 8 uur per week ben jij welkom in ons team. Ben je ook in het weekend beschikbaar? Graag!
 • Je bent vitaal, een hele dag actief buiten werken doet jou goed


Hoe nu verder?

Binnen 3 werkdagen na jouw sollicitatie word je gebeld door één van onze recruiters. De recruiter zal met jou een (telefonisch) kennismakingsgesprek inplannen. Samen zullen we kijken of wij een passend aanbod voor jou hebben, daarin kunnen we je al wel toezeggen voor een gemotiveerde verkeersregelaar hebben wij zeker werk. Wij hopen jou te verwelkomen!

Heb je interesse in de functie als verkeersregelaar, maar ben je nog niet gecertificeerd? Bekijk hier de vacature voor onze gratis 3-daagse opleiding tot verkeersregelaar.