Overslaan naar content

Over Binck

Over BinckBinck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen

Het verhaal van Binck

Sinds de oprichting van Binck in 2013 is er een hoop veranderd. We zijn gegroeid, van eenmanszaak naar een bedrijf waar fantastische collega’s werken. Met twee vestigingen, toonaangevende opdrachtgevers en elke dag honderden aanpakkers aan het werk.

Wat al die tijd niet is veranderd, is onze visie. Iedereen verdient waardevol werk en samen krijgen we dat voor elkaar. Klinkt simpel, is het niet. We maken het verschil voor opdrachtgevers en werkzoekende, maar zeker ook voor onze medewerkers. Dat doen we door hard te werken en geen uitdaging uit de weg te gaan. Met lef en humor.Als het aan ons ligt, is dit pas het begin van het verhaal. We blijven investeren in talent, de organisatie en in automatisering. Met de beste mensen, de meeste drive en de slimste tools gaan we het onmogelijke mogelijk maken.

Zo bereiken wij ons doel:

Blij

Met plezier naar je werk gaan. Met dat idee is Binck gestart, en nog altijd motiveren we elkaar, opdrachtgevers en collega's om mooie dingen te doen. Want wij zorgen dat elke werkdag top wordt!

Betrokken

We zijn persoonlijk betrokken zodat iedereen zich gewaardeerd voelt. We kennen onze uitzendkrachten en opdrachtgevers, zijn een hecht team en hebben veel voor elkaar over. Wat er ook gebeurt, op werk of daarbuiten, je staat er nooit alleen voor.

Betrouwbaar

Er is geen bedrijf zo rock solid als Binck. We komen afspraken na en gaan uitdagingen niet uit de weg: als wij onze schouders er onder zetten kan je er voor de volle 100% op rekenen dat het goed komt. Gewoon, betrouwbaar