Skip to content

Opleiding tot Verkeersregelaar Den Haag

Nederland, Zuid-Holland, Den Haag, RotterdamVerkeer

Functieomschrijving

Vacature opleiding tot verkeersregelaar Den Haag

Wil jij verkeersregelaar worden in de regio Den Haag? Zo veel werken als je zelf wilt, zelf je uren bepalen en elke week salaris op je rekening? Solliciteer nu en ga aan het werk bij jou in buurt op grote infra- en bouwprojecten. Als je verkeersregelaar wilt worden heb je een officiële aanstellingspas nodig. Nog niet in het bezit? Geen probleem! Word nu gratis binnen 3 dagen opgeleid tot verkeersregelaar en ga daarna direct aan het werk! 


Wat kan je verwachten van Binck?

 • Een werkgever die het belangrijk vindt dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat
 • Wekelijkse uitbetaling
 • Een kilometervergoeding bij gebruik van eigen auto of 100% OV-kostenvergoeding
 • Mogelijkheid om aanvullende certificaten te halen om je verder te ontwikkelen
 • Wordt onderdeel van het Binck team met de leukste collega’s
 • Persoonlijke begeleiding en support van jouw eigen vaste teamleider
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld coördinator 


Theorie examen opleiding tot verkeersregelaar


Hoe ziet de opleiding tot verkeersregelaar eruit?

Je interesse is gewekt, maar nu wil je weten hoe het zit met de opleiding, dat snappen we. Geen zorgen, je zit niet 3 dagen in een lokaal. De opleiding bestaat voor het grootste deel uit praktijklessen op een echt kruispunt. De eerste dag is een theorieles, waarin je klassikaal les krijgt. Hier leer je o.a. wat het werk als verkeersregelaar inhoudt, de signalen die je gaat gebruiken en hoe je veilig te werk gaat. Daarna beginnen de praktijklessen en leer je binnen 2 dagen de basisregels en belangrijke vaardigheden zoals het gebruik van een portofoon. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je de officiële landelijke aanstellingspas en kun je direct aan de slag als beroepsverkeersregelaar op evenementen en infra- en bouwprojecten!


Praktijk examen opleiding tot verkeersregelaar


Hoe ziet jouw werk als verkeersregelaar eruit?

Gefeliciteerd jouw aanstellingspas is binnen en je kan aan het werk! Hoe jouw werkdag eruit ziet, weet je vaak pas kort van te voren. Jouw werk wordt bepaald door de locatie, de drukte van het verkeer en het weer. Dat is precies waarom jij kiest voor dit vak, geen dag is hetzelfde. Onze planners zorgen dat ze jou goed kennen, ze weten precies wat je kan en waar we je voor mogen inzetten. Houd je van afwisseling, dan maak je ons echt blij! De ene dag sta jij op een druk kruispunt foutloos het verkeer te regelen, de ander dag borg jij de veiligheid op een bouwterrein. Daarnaast kijk ook jij uit naar de versoepeling van de COVID-19 maatregelen, want van het verkeer regelen bij een voetbalwedstrijd of groot event gaat jouw hart sneller kloppen!

Vereisten

Wat verwachten wij van jouw?

 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je bent vitaal, een hele dag actief buiten werken doet jou goed
 • Je bent leergierig en vind het leuk om een nieuw beroep te leren
 • De opleiding wordt in het Nederlands gegeven, dus is het belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt en verstaat
 • Je bent een echte aanpakker


Hoe nu verder?

Binnen 3 werkdagen na jouw sollicitatie word je gebeld door een van onze recruiters. In het eerste telefonische contact gaan we het hebben over de opleiding en jouw CV. Als dit gesprek goed verloopt, word je uitgenodigd op kantoor en hopelijk kunnen we je dan direct inschrijven!