Skip to content

Projectmanager Verkeer

Nederland, Zuid-Holland, Randstad€ 2.500 - € 3.200 per maandKantoor

Functieomschrijving

Vacature Projectmanager Verkeer

Krijg jij energie van de ambitie om impact te maken op de groei van Binck Verkeer? Weet jij je gemakkelijk aan te passen en ben instaat de aanpak te kiezen die op dat moment voor jouw klanten werkt? Denk je vooruit en ben je niet bang voor uitdagingen? Dan ben jij onze nieuwe Project- & Accountmanager Verkeer.


Jouw baan als Project- & Accountmanager bij Binck


Binck Verkeer adviseert haar klanten over mobiliteit en verkeer rondom hun evenementen en infra-projecten. We ontzorgen onze klanten en met de inzet van onze Verkeersregelaars.

In deze rol ben je van a tot z verantwoordelijk: accountmanager en projectmanager je bent het beide en weet haar fijn aan te voelen wat er op welk moment van jouw verwacht wordt.

Projectmanager; je managet (grote) projecten van jouw klanten, dat kan de verkeersveiligheid zijn rondom een groot infra-project tot een meerdaags event in de Amsterdamse binnenstad. Jij adviseert en begeleidt dit van het begin tot het eind.

Accountmanager; onze bestaande klanten hebben jouw volledige aandacht. Op gun en betrokkenheid weet jij een goede en langdurige relatie op- en uit te bouwen.

Vanuit jouw verantwoordelijkheid ben je regelmatig buiten, door betrokken te zijn bij te springen daar waar nodig maak jij jouw projecten tot een succes. Doordat de projecten 24/7 gepland kunnen worden, vraagt jouw rol om een flexibele werkagenda, daar staat tegenover dat je de vrijheid krijgt je werk zelf in te plannen. Je bent van nature kritisch, je leert van je ervaringen en hebt de drive om elke project steeds weer te presteren. Klant- en medewerker tevredenheid zijn jouw pijlers tot succes en doe jij alles wat in je mars ligt om hier een positieve bijdrage aan et leveren.

Dit doe je uiteraard niet alleen! Je valt direct onder onze commercieel directeur en werkt nauw samen met onze Planning en de Commercieel Binnendienst.


Vereisten

Wie zoekt BINCK?

 •  Je bent een professional en hebt ervaring met klantcontact.
 • Je bent een regelaar in hart en nieren: gedisciplineerd, zelfverzekerd en hebt een hoge gunfactor.
 • Je hebt lef, daadkracht en hebt een optimistische blik.
 • Je bent een teamplayer: met elkaar verlies je het belang van klanten en collega’s nooit uit het oog. Je gaat een stap verder, je bent in staat teamleden te enthousiasmeren en in beweging te krijgen.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en in het bezit van een rijbewijs.
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wat kan je als Project- & Accountmanager van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie.
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team van collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is.
 • Een omgeving waar eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën worden gewaardeerd.
 • Een marktconform salaris.
 • Een pensioenregeling 100% betaald door werkgever.
 • Fun in de vorm van (buitenlandse) teamuitjes, concerten, sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels, als de tijd het weer toe laat
 • Opleidingsmogelijkheden en voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling.
Nederland, Zuid-Holland, Randstad
€ 2.500 - € 3.200 per maand
Kantoor

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Nederland, Zuid-Holland, Randstad
€ 2.500 - € 3.200 per maand
Kantoor